Ganni hylder København med ny kollektion

Hvis du er vild med Ganni, bliver du nødt til at se mærkets limited edition-kollektion, som er dedikeret til København

1 / 14

I anledning af Københavns modeuge har Ganni slået dørene op til en pop up-shop med souvenirs, der hylder den danske hovedstad. Udvalget inkluderer klassiske souvenirs såsom plakater, flaskeåbnere og nøgleringe, der bliver solgt side om side med eksklusiv håndmalet keramik, samt en særlig tøjkollektion.

Kollektionen byder på velkendte Ganni-silhuetter, der er blevet fortolket i de danske farver, heriblandt en slå-om kjole, en nederdel, en badedragt og en sweater. Som noget nyt har Ganni også lavet souvenir T-shirts med billeder fra København kombineret med mærkets logo.

“Med pop up-shoppen har vi forvandlet vores kærlighedsaffære med København til en bogstavelig manifestation i form af merchandise. Et traditionelt, og lad os være ærlige, ofte latterliggjort felt, men ved hjælp af kunstner Ana Kras er det blevet et kunstnerisk syn på København,” udtaler Gannis kreative direktør, Ditte Reffstrup, om den nye kollektion.

København, og i særdeleshed hovedstadens stilfulde kvinder, har altid været en af Gannis primære inspirationkilder, og med den nye pop up-butik og kollektion tager Ganni betagelsen til et nyt niveau.

Pop up-butikken er netop lanceret i Gannis flagskibsbutik på Store Regnegade 12 i København og tøjkollektionen sættes også til salg på Ganni.com i dag.

Se udvalgte billeder af Gannis souvenirs og københavnerkollektioner herunder.

2 / 14
3 / 14
4 / 14
5 / 14
6 / 14
7 / 14
8 / 14
9 / 14
10 / 14
11 / 14
12 / 14
13 / 14
14 / 14