Ganni samarbejder med 66°North
© Ganni

Ganni indgår i uventet samarbejde – og resultatet er suverænt

Får ordet 'praktisk' det til at løbe dig koldt ned ad ryggen? Gannis nye samarbejde vil få dig på andre tanker

13. august 2018 af Amira Høg Daimar

Copenhagen Fashion Week slog et slag for den praktiske gorpcore-tendens, hvor blandt andre Ganni viste både windbreakers, vandrestøvler, reb-detaljer, veste, rygsække og fiskerhatte.

Et udvalg af Gannis praktiske styles er blevet til i samarbejde med islandske 66°North, der om nogen formår at skabe beklædning, som er egnet til udendørsbrug. 

Ganni samarbejder med 66°North
© Ganni

Kvalitet og funktionalitet er nøgleord i 66°Norths design, der i samarbejdet med Ganni forenes med modebilledets nye tendenser. 

“Jeg elsker at arbejde med kontraster, det er en del af vores dna, så at samarbejde med 66°Norths designteam om at skabe disse fantastiske, tekniske styles giver et spændende modspil til SS19-kollektionen. 

Paradis-kollektionen er en hyldest til en æra af det, der var engang, hvor vi var mindre fokuserede på samfundets moderne elementer. Så at teame op med et nordisk overtøjsmærke er den ultimative måde at vende tilbage til vores rødder,” udtaler Gannis Creative Director, Ditte Reffstrup, om det nye samarbejde. 

Ganni samarbejder med 66°North
© Ganni

Hvis du har forelsket dig i Gannis og 66°Norths fælles udspil, må du desværre væbne dig med tålmodighed, da kollektionen først lander i midten af marts 2019. 

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste