Ganni viser cowboy støvler og feminin kjole
© Copenhagen Fashion Week / Ganni

Ganni-looket, alle vil kopiere

Inden længe vil din Instagram være fyldt med billeder af denne flotte kombination, der også har vækket udlandets interesse

På det seneste er vi danskere for alvor kommet på verdenskortet, og det er ikke længere kun vores wienerbrød og 1950'ernes klassiske møbeldesignere, der kan tiltrække sig opmærksomhed. I dag er både hygge, danske stilikoner og brands som Saks Potts og Ganni ved at blive verdenseje, og den danske AW18-modeuge har ikke gjort opmærksomheden mindre.

Psst ... Se Gigi Hadid i danske Saks Potts

Under den seneste modeuge viste Ganni et look, som vi, og det britiske onlinemagasin Who What Wear, er sikre på, at alle kommer til at bære i den nærmeste fremtid. Det populære outfit består af en kort, flagerende kjole kombineret med høje knæstrømper og et par iøjnefaldende cowboystøvler. Som Who What Wear skriver: “Hvor Ganni fører an, der følger vi med”.

Ganni viser cowboy boots og babydoll kjole

Gannis fine kombination af en feminin kjole og et par cowboystøvler har vakt interesse hos den internationale presse.

© Copenhagen Fashion Week / Ganni

Ganni er dog ikke de første, som har valgt at genoplive cowboystøvlen. Calvin Kleins strømlinede version af den maskuline støvle har allerede haft sin sejrsgang verden over, ligesom Louis Vuittons ekstravagante udgave, der står øverst på moderedaktør Thora Valdimarsdóttirs ønskeliste.

Dermed ser det ud til, at cowboystøvlen bliver uundgåelig i år, og Gannis feminine styling af den rå støvle giver os kun endnu mere lyst til at prøve trenden af. Så hold øje med din Instagram – inden længe vil du set et utal af billeder med den vindende kombination.