Snap fashion er en ny mode-app , der vil gøre din shopping meget lettere
© Victor Jones

Genial mode-app vil lette din shopping

Bruger du timevis på at gennemsøge nettet for tøj, du har set på Instagram eller et streetstyle-foto? Så vil denne app været svaret på alle dine modebønner

Selvom internettet generelt har gjort det meget lettere at shoppe, kan det stadig være svært at finde lige præcis det item, som du har forelsket dig i. Det kunne eksempelvis være en særlig gul taske, du har set på et streetstyle-billede, og selvom du har brugt timevis på at lede, kan du hverken finde tasken eller en, som bare minder om den.

Men bare rolig, Nu er det slut med at lede internettet igennem uden at finde, hvad du søger.

Takket være den nye app, Snap Fashion, vil onlineshopping og shopping generelt nemlig blive meget lettere i fremtiden.

Med Snap Fashion kan du tage et billede af den farve, du har set dig varm på. Billedet kan både være et, du tager på gaden af en pige, der går forbi, fra internettet eller fra et magasin.

Ud fra billedet vil Snap Fashion scanne over en million stykker tøj, sko og tasker på under et halvt sekund. Dernæst vil appen præsentere alle de resultater, den har fundet i farven, som du søgte på.

Hvis du trykker på et item, vil appen dernæst føre dig direkte videre til den pågældende webshop.

Søg på et billede i Snap Fashion, og gør din shopping lettere

På Snap Fashion kan du søge på en bestemt farve, hvorefter appen vil vise alle items i den farve, som du er på udkig efter.

© Snap Fashion

Snap Fashion er en britisk søgetjeneste, men heldigvis samarbejder appen med en række webshops, som også sender til Danmark.

Appen kan både downloades til Android og iPhone, mens tjenesten også kan bruges via hjemmeside Snapfashion.co.uk.

Et lille tip herfra: Hvis du vil være med på sæsonens 80’er-trend, kan du passende starte med at bruge Snap Fashion til at lede efter items i lilla, som vil få et kæmpe comeback i 2017.

MERE FRA COSTUME