Gigi Hadid forsøgt overfaldet
© Wenn.com // Youtube

Gigi Hadid forsøgt overfaldet

Gigi Hadid er helt klart den forkerte supermodel at lægge sig ud med, hvilket en kendt tv-personlighed mærkede på egen krop

Milanos modeuge er lige nu igang, og udover at der bliver fremvist smukt tøj og flotte sko, fik den 21-årige model og designer Gigi Hadid også fremvist sine kampevner.

Modellen greb til nødværge, da den ukrainske tv-personlighed Vitalii Sediuk sneg sig op på hende bagfra og løftede hende voldsomt op.

Optrinet skete, da Gigi forlod Max Mara-showet med sin søster Bella Hadid, hvor de to søstre var på vej ind i en ventende bil. Hvad der måske skulle have været en ondsindet joke fra Vitalii Sediuks side af, blev af Gigi Hadid opfattet som et overfald, og modellen slog derfor fra sig.

Vitalii Sediuk fik en ordentlig albue i hovedet, alt imens Bella Hadid ifølge Dailymail.co.uk råbte “Slip hende” og forsøgte at skubbe ham væk. Vitalii Sediuk må have fortrudt sit stunt, for han slap hurtigt sit tag og forsøgte at løbe væk med Gigi i hælene, som skreg: “Hvem f*** er du, din lort?”

I denne video kan man se billederne af det voldsomme optrin mellem Gigi Hadid og Vitalii Seduik

Efter det voldsomme optrin har der været forskellige reaktioner, og nogle mener, at Gigi Hadid ikke burde have slået så hårdt fra sig, hvilket Gigi svarede følgende på i et tweet:

“Og jeg havde enhver ret til at forsvare mig selv. Hvor vover den idiot at tænke, at han har retten til at være så voldsom over for en totalt fremmed. Han løb dog hurtigt.”

Gigi Hadid afsluttede tweetet med en knytnæve for at illustrere sin pointe.

© Twitter / @GiGiHadid

Folks vrede reaktioner på Gigi skyldes, at mange troede, at Vitalii Seduik bare var en uskyldig fan, der var blevet lidt for ivrig. Vitalii Sediuk er som nævnt i virkeligheden en kendt ukrainsk tv-personlighed, og efter en udtalelse fra Vitalii Seduiik, viser det sig, at han gik efter at ydmyge Gigi Hadid. Ifølge Dailymail.co.uk skulle den ukrainske provokatør nemlig have sagt følgende på Instagram:

“Selvom jeg betragter Gigi Hadid som smuk, så har hende og hendes veninde Kendall Jenner intet at gøre med med eksklusiv mode. Ved at gøre dette opfordrer jeg modeindustrien til at sætte ægte talent på catwalken og Vogue-forsider istedet for at bruge søde Instagram-piger med gode kontakter.”

Måske var det meget godt, at Gigi Hadid lagde modelfløjelshandskerne fra sig og istedet fandt sin indre fighter frem?