Gisele: “De sagde, jeg aldrig ville blive model”

Den brasilianske supermodel blev afvist utallige gange i starten af sin modelkarriere. Læs et ærligt interview med Gisele Bündchen her

Stor næse og små øjne

Gisele Bündchen har været toppen af poppen blandt modeller siden slut 90’erne, og i dag ligger hun på førstepladsen på Forbes’ liste over branchens bedst betalte modeller – for niende år i træk.

Men det viser sig, at Gisele ikke altid har haft det lige nemt, da supermodellen skulle overkomme en god portion misbilligelse i starten af sin karriere.

I et nyt interview med People afslørede den brasilianske skønhed, at hun særligt i teenageårene måtte lægge øre til meget kritik:

“Jeg kan huske, at nogle folk fortalte mig, at min næse var for stor og mine øjne var for små, og at jeg aldrig ville komme på forsiden af et magasin. Det var ikke let at være 14 år og høre den slags kritik. Det gjorde mig meget usikker på mig selv,” erindrer supermodellen.

Udholdenhed betalte sig

Heldigvis stod Gisele Bündchens familie klar med gode råd til den unge modelaspirant:

“Jeg fortalte det til min far, og han sagde: ’Næste gang, så sig til dem, at jeg har en stor næse, og den kommer med en stor personlighed’. På det tidspunkt følte jeg, at hvis jeg blev ved med at arbejde hårdt og gøre mit bedste, så ville det hele løse sig,” forklarer Gisele.

Hendes udholdenhed har i den grad betalt sig. Efter Gisele forgæves gik til audition på 42 shows, blev hun endelig castet i Alexander McQueens forår-sommershow i 1998, og landede sin første Vogue-forside et par måneder efter.

Siden da har hun prydet utallige magasinforsider, medvirket i mere end 350 store kampagner og gået ni Victoria’s Secret-shows.