Gør dine sneaks personlige med ny Adidas-App

Adidas er på banen med en ny innovativ App, som gør det muligt for dig at overføre dine fotos til dine sneakers

Du kender sikkert følelsen. Du har støvsuget internettet, fundet alt for mange alt for gode kandidater, vejet for og imod, og endelig, med en spirrende lykkefølelse, klikket dit drømmekøb hjem. For derefter at erfare, at du er endt med at have venindesko med 80% af landets fashionable damer.

Adidas har med en ny og innovativ App knækket koden og muliggjort personligt design på et helt nyt niveau. Med den nye App, miZXFLUX, kan du nemlig bruge dit yndlingsbillede på ZX Flux-modellen fra Adidas Originals. Ved at anvende miZXFLUX-App'en på din iPhone eller Android telefon, kan du tage et billede direkte igennem applikationen eller uploade dit favoritfoto og anvende det på oversiden af et par ZX Flux Adidas sneakers. På den måde kan du skabe dine helt egne, personlige og unikke sko - som du med garanti får helt for dig selv.

Når du har udvalgt et foto, laver App'en en 3D model af skoen, som du kan vende og dreje og se, hvordan den færdige sko kommer til at se ud. Du kan endda gemme dit design og dele det på de sociale medier med alle dine sneakers elskende venner - bare brug #miZXFLUX.

App'en er tilgængelig fra i dag 22. august, og du kan få fingrene i et par one of a kind miZXFLUX sneakers med dit personlige design for bare 1.000 kroner.