Stjerner som Alexa Chung elsker Erdem, der er H&M's nye designsamarbejde
© Wenn.com

Endelig afsløres H&M's nye designsamarbejde

Det eksklusive mærke er fast inventar på den røde løber med fans som Alexa Chung, og snart kan vi alle få fingre i det takket være den svenske highstreetgigant

Flere har afventet denne nyhed med stor spænding, men nu er H&M's nye designsamarbejde endelig blevet afsløret. H&M's næste eksklusive designsamarbejde bliver med London-baserede Erdem.

Erdem er kendt for sine romantiske silhuetter og smukke blomsterprint, og designet er en storfavorit blandt stjerner og it-girls, heriblandt Alexa Chung, Kate Bosworth, Emma Watson og Cate Blanchett.

Psst ... Har du set drømmesamarbejdet mellem J.W.Anderson og Uniqlo?

Erdem x H&M kollektionen

Til H&M har designer Erdem Moralıoğlu, som er manden bag Erdem, både skabt en kvindekollektion, og har for første gang også prøvet kræfter med tøj til mænd, da samarbejdet også vil byde på en herrekollektion.

Kollektionen Erdem x H&M vil være inspireret af designtemaer fra Erdems mest elskede og berømte kollektioner, og der vil indgå både smukke print og fine materialer.

Baz Luhrmann instruerer for H&M

Den nye kollektion vil blive præsenteret i en storslået kampagnefilm instrueret af ingen mindre en den ikoniske filminstruktør Baz Luhrmann, der står bag film såsom Moulin Rouge og The Great Gatsby. Baz Luhrmann er kendt for sit æstetiske og farverige filmsprog, og kombinationen af Erdems smukke designs og Lurhmans storslåede udtryk kan kun blive godt.

“Jeg er stolt over samarbejdet med H&M, og muligheden for at udforske mit arbejde på en helt ny skala , blandt andet med en herrekollektion, hvilket jeg ikke tidligere har prøvet. Det er også en stor glæde at arbejde med Baz Luhrmann, en af tidens mest farverige instruktører”, fortæller Erdem i en pressemeddelelse omkring designsamarbejdet.

Det ser vi frem til

Her på redaktionen ser vi frem til det nye designsamarbejde med stor spænding, og moderaktør, Thora Valdimarsdóttir håber på en ekstra feminin kollektion:

“Jeg glæder mig til at se kollektionen fra Erdem x H&M. Er sikker på, at det bliver en mere drømmende og feminin kollektion i forhold til de sidste par samarbejder H&M har lavet. Skønne print, florlette materialer og feminine silhuetter håber jeg bliver en del af samarbejdet.”

Assisterende moderaktør, Jeanette Friis Madsen, ser især frem til en prisvenlig udgave af Erdems ekstravagante design:

“Erdem laver nogle af verdens smukkeste kjoler, som kan være svære at komme i nærheden af rent prismæssigt – så forventningerne til en budgetvenlig udgave af deres kreationer står højt på ønskelisten.”

Derfor blev det Erdem

Erdem er det seneste i rækken af store modehuse, der har samarbejdet med H&M, hvilke inkluderer både Kenzo, Balmain og Alexander Wang.

”Lige fra det øjeblik vi begyndte at tale med Erdem om samarbejdet, blev jeg fanget af hans vision. Til kollektionen Erdem x H&M har han skabt en fortryllende verden med masser af skønhed, udtænkte finesser og dekorative detaljer. Det er unikke styles, som du vil have lyst til at bruge sæson efter sæson.”

Det siger Ann-Sofie Johansson, H&M’s Creative Advisor, i en pressemeddelelse omkring valget af Erdem som ny samarbejdspartner.

Erdem x H&M vil ramme butikkerne 2. november, og indtil da, kan du få en forsmag på, hvad der ser ud til at blive et meget smukt samarbejde i videoen nedenfor.