Helena Christensen designer til fordel for kræftramte kvinder

Helena Christensen har skabt to tørklæder til et velgørende program, der vil forbedre livskvaliteten blandt kvinder i behandling for kræft

Siden sinstorhedstid i 90’erne, har Costumes forsidemodel Helena Christensen blandt andet dedikeret sin tid til fotografering og design.

De to interesser forenes i Helenas seneste projekt, som er blevet til i samarbejde med det danske mærke Christine Headwear og velgørenhedsprogrammet Look Good Feel Better.

Resultatet er to forskellige typer headwear, en turban og et tørklæde, printet med et af Helena Christensens fotografier.

De to designs er skabt til kvinder, der har mistet håret på grund af en kritisk sygdom, og vil blive forhandlet i 13 lande verden over.

Helena Christensens to design

“Jeg er beæret over at kunne designe disse tørklæder til kvinder, der lider af alvorlige sygdomme og som skal igennem barske behandlinger, som gør, at de vil miste håret. Det tryk, jeg har designet, er en affotografering af et billede, som jeg har taget af et blomstrende kirsebærtræ i New York om foråret, hvor al flora og fauna folder sig ud på ny og spreder positiv energi,” fortæller Helena Christensen om samarbejdet og sit design.

Al overskud fra kampagnen doneres til Look Good Feel Better, der er et gratis og ikke-medicinsk program, som har til formål at forbedre livskvaliteten og selvværdet blandt kvinder, der er i ambulant behandling for kræft.

Helenas headwear-serie kan købes på Christineheadwear.com.