Hemmeligheden bag Paris Jacksons øjne
© Wenn.com

Hemmeligheden bag Paris Jacksons isblå øjne

Du har formentlig bemærket Michael Jacksons datters lysende blå øjne. Men vidste du, at der ligger en helt særlig årsag bag?

Hvis du også har bladret igennem billederne fra den røde løber ved årets VMA, stoppede du formentlig op ved Paris Jackson.

Michael Jacksons datter bar en smuk, transparent kjole fra Dior, men alligevel var det hendes utrolige øjne, der stjal showet. Paris er nemlig udstyret med et sæt isblå øjne, der næsten virker overnaturlige.

Men hvad er hemmeligheden bag? Det er hverken belysning, kontaktlinser eller makeup, men derimod en sjælden genetisk tilstand, som har skabt den unikke farve. Det afslørede Jacksons makeupartist, Jo Baker, for Teenvogue.com. Baker ville dog ikke nævne det specifikke navn på tilstanden, men en hurtigt søgning på nettet afslører, at der formentlig er tale om Waardenburg-syndromet, som blandt andet kan skabe de usædvanligt blå øjne.

Selvom du ikke er indehaver af lysende blå øjne, kan du stadig fremhæve dine øjnes blå nuance ved at vælge den rette makeup.

ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF

Hemmeligheden bag Paris Jacksons øjne

Paris Jackson i Dior på den røde løber til VMA 2017

© wenn.com