© Vogue

Her er årets bedste model

2016 lakker mod enden, og modebranchen samledes til British Fashion Awards for at hædre årets største bedrifter – inklusiv den model, der har klaret sig allerbedst

2016 har i den grad været et udbytterigt år for tidens mest hypede modeller, Kendall Jenner, Gigi Hadid og Bella Hadid. Og det er da hverken nogen hemmelighed eller overraskelse, at det er en af de tre, der løb med titlen som årets model.

Vinderen blev offentliggjort ved den årlige prisuddeling British Fashion Awards i Royal Albert Hall i London, hvor både Kendall og lillesøster Bella måtte se sig slået af Gigi Hadid, der blev hædret med prisen International Model of the Year (årets internationale model).

Efter at have fået overrakt prisen af Donatella Versace, holdt Gigi en kort takketale, hvor hun udtrykte sin taknemmelighed:

“[Tak| for at oplære mig og for at se længere, og for at være den mest fantastiske brance, jeg nogensinde kunne bede om at være en del af. I er en drøm, der er gået i opfyldelse. Mange tak.”

Gigi Hadid så smuk ud sølv jumpsuit fra Atelier Versace ved aftenens awardshow.

© Wenn.com

Andre vindere talte søskendeparret Jaden Smith og Willow Smith, der sammen vandt New Fashion Icon Award.

Desuden blev Vêtements kronet som 2016's International Urban Luxury Brand, mens Demna Gvasalia fik den ypperste pris, International Reday-to-Wear Designer, for hans kollektioner som chefdesigner for Balenciaga.