© Wenn.com

Her er årets bedste model 2017

Hverken Kendall Jenner eller Hadid-søstrene løber med prisen som årets model. Kender du den 25-årige vinder?

Det har bestemt været et godt år for Cindy Crawfords datter, Kaia Gerber. Samme kan siges om søstrene Gigi og Bella Hadid, samt Kendall Jenner. Men den model, som hædres for at have haft det bedste år, er Adwoa Aboah.

Adwoa Aboah løb med prisen som Årets bedste model 2017 ved den årlige prisuddeling The Fashion Awards. Hæderen tilfalder “en model med global indflydelse, mand såvel som kvinde, der gennem de sidste 12 måneder har domineret branchen.”

Adwoa Aboah til The Fashion Awards i bæredygtigt jumpsuit fra Michael Halpern.

© Wenn.com

Prisen uddeles af The British Fashion Council, så det har sikkert ikke forværret Aboahs chancer, at hun er ene brite blandt de nominerede, men den 25-årige model har unægteligt haft 12 fremragende måneder.

Adwoa Aboah landede forsiden på Edward Enninfuls første nummer som chefredaktør for britisk Vogue, og har desuden prydet forsiden på amerikansk, mexicansk og spansk Vogue i 2017. Hun har også gået adskillige modeshows og medvirket i verdensomspændende kampagner for blandt andet Marc Jacobs Beauty og H&M.

Adwoa Aboah på forsiden af Edward Enninfuls første nummer som chefredaktør for britisk Vogue, samt spansk Vogue.

Foruden årets model, hyldede The Fashion Awards modeårets øvrige bedrifter. Du kan se et udvalg af prisvinderne herunder.

Årets kvindemodedesigner: Jonathan Anderson for JW Anderson

Årets accessoriesdesigner: Jonathan Anderson for Loewe

Årets urbane luksusmærke: Off-White

Fremragende bidrag til British Fashion Award: Christopher Bailey

Særlig anerkendelse for innovation: Stella McCartney

Årets stilikon: Donatella Versace

Årets designer: Raf Simons