Her er de nye butikker i Frb.C

De gode highstreetkæder ligger side om side i det nyåbnede Frederiksberg Centret, hvor du fremover kan shoppe Cos, &Other Stories og H&M's Trend-kollektioner

Københavns stormagasiner får kamp til stregen af det nye Frb.C, der i dag åbner 25 nye butikker på den tilbyggede tredje etage. The Grand Opening finder sted til og med søndag, hvor der både vil være særlige events, rabatter og konkurrencer – læs mere lige her. Se, hvilke butikker du kan glæde dig til at besøge herunder.

Da &Other Stories blev lanceret for to år siden i marts 2013, var det med kø foran butikken og masser af hype – dette har kæden formået at vedligeholde, og det er derfor med begejstring, at vi kan sige, at endnu en butik er kommet til i Frederiksberg Centret.

Glæd dig til et helt nyt street- og sneakersunivers, når kæden The Athlete's Foot åbner butik. Her finder du sneakers og andre accessories.

Frb.C udvider også deres eksisterende boligunivers med en Bahne & Hay-butik, som vi glæder os til at besøge.

Cos har foruden nye butikker i Århus og Odense for kort tid siden åbnet endnu et shoppingmekka i indre København – og nu er turen kommet til Frederiksberg. I den nye butik finder du tøj til både kvinder, mænd og børn.

Vi glæder os til at kunne shoppe i den helt nye Day-butik, der åbner på den nye tredje etage.

Highstreetkæden Envii har på det seneste fået ros og opmærksomhed for deres samarbejdskollektioner med it-girl Pernille Teisbæk – og nu kan du også shoppe mærket i helt egen butik i Frb.C. I dag 26. marts er der goodie bags til 100 heldige modtagere.

En kæmpe H&M i tre etager med stor ny Home og Trend-afdeling ser også dagens lys og slår i dag dørene op for de mange kvadratmeter. Der er vouchers på 100 kroner til de første 200 kunder, og kun i dag torsdag 26. marts er der også 25 % rabat på en valgfri vare fra den nye Home-afdeling.

Modström åbner også ny butik i Frb.C. i dag kl. 10. Her finder du den allernyeste SS15-kollektion i et helt nyt og råt univers med marmor og skarpe linjer.

Highstreetkæden Monki åbner op for sit finurlige univers, der altid indfanger sæsonens tendenser til rimelige priser.

Den nye Sand-butik tilføjer lidt luksus til det nye center og highstreetbutikkerne. Kom ind og få personlig vejledning og shop den helt nye kollektion.

Samsøe&Samsøe udvider også med en 250 kvm stor butik, som de slår dørene op for i dag kl.17-19. Her finder du alle de velkendte mærker, som vi kender det fra de andre butikker. I dag serveres både popcorn og champagne.

Selected er endnu en af de nye butikker på tredje etager, som vi glæder os til at se. Her kan du shoppe den nye SS15-kollektion med sæsonens rå denimtendens og feminine detaljer.

Glæd dig også til at kunne shoppe i den helt nye Suite-butik, der har et udvælg af lækre mærkevarer.

Svenske Tiger of Sweden bliver også at finde på den nye etage. Her finder du klassisk og minimalistisk design, som vi elsker det i Skandinavien.

Vilas butik er blevet redesignet, og du kan her opleve et nyt skandinavisk butiksunivers, hvor du også kan shoppe kosmetik, accessories og smykker.