© Lucy Williams

Her er den nye taske, som bliver revet ned fra hylderne

Det lader til, at hækletendensen fortsætter. Er du også helt vild med tasken?

Du har garanteret set den flettede strandtaske, som er en af sommerens mest populære accessories, både i gadebilledet og på Instagram. Det lader dog til, at strandtasken nu må dele titlen som sæsonens uundgåelige accessory med en anden og ny taske, som er begyndt at dukke op flere steder på de sociale medier: Der er nemlig tale om det hæklede 'Raffia'-net med logo fra Prada.

Tasken er en del af modehusets sommerkollektion, og med den bliver det endnu en gang tydeligt, at vi langt fra er færdige med det hæklede materiale, som har præget alt fra hatte til bikinier i årets forårs- og sommermode.

Prada-tasken fås i seks forskellige farver, lige fra en neutral sandfarvet model til de vildere skriggule og pink udgaver. Før du forelsker dig helt i tasken, skal du dog være opmærksom på, at den på nuværende tidspunkt ikke længere kan købes online hos Prada selv, men kun kan erhverves i brandets egne butikker – hvis altså ikke de allerede er udsolgt. Også hos online forhandlere som Mytheresa.com er tasken allerede blevet revet ned fra de virtuelle hylder.

Er du vild med tasken, har vi nedenfor fundet en række alternativer i forskellige prisklasser, så du kan få det hæklede udtryk ind i din garderobe.

Håndplukket til dig