Sjoveste på twitter
© Wenn.com

Her er den sjoveste model på Twitter

Hun er smuk, gift med en af verdens største sangere og blokeret på Twitter af Trump for sine hudløst ærlige og hylemorsomme udmeldinger

Chrissy Teigen er en amerikansk model, der fik sit gennembrud med Sports Illustrated Swimsuit Issue i 2010.

Siden da er modellen blevet kendt for langt mere end sit smukke ansigt. I dag er hun vært for det amerikanske program Lip Sync Battle på MTV, gift med sangeren John Legend, udgiver succesfulde kogebøger – og så er hun brutalt ærlig, skarp og absurdt sjov på Twitter.

Teigens tweets nåede blandt andet helt til det hvide hus, hvor Trump blokerede modellen på det sociale medie, fordi hendes udtalelser gik ham for meget på.

Denne tweet var angiveligt den sidste, som Teigen nåede at lave omkring den amerikanske præsident. Langt fra hendes mest innovative kommentar, men åbenbart den afgørende dråbe, der fik bægeret til at flyde over for Trump.

Teigens tweets omhandler alt fra politik til hverdagens trummerum. Et af de mere nylige eksempler var, da Teigen ville bage et bananbrød, men manglede bananer, der var overmodne på den helt rigtige måde. For at løse sit problem inddrog hun sine mange følgere.

Ingen slipper for Teigens skarpe kommentarer, og særligt hendes ægtemand, John Legend, står i skudlinjen.

Og efter fødslen af parrets første barn skrev Teigen:

Parrets bedårende datter, Luna, er også ofte i centrum for Teigens morsomme tweets:

Selv hendes læge kan ikke se sig fri fra at blive en del af Teigens Twitter:

Chrissy Teigen er i sandhed dronningen af Twitter på grund af sin jordnære personlighed og fantastiske humor. Så skynd dig ind at følge hende, hvis du vil sikre dig et godt grin.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF