© Jen Ceballos / ROTATExManuAtelier

Her er designsamarbejdet, vi drømmer om lige nu

Fra yndefylde sandaler til elegante støvler. Snyd ikke dig selv for at tage et kig på sæsonens helt nye designsamarbejde, som du kan bruge lige fra sommer til vinter.

Fra Pernille Teisbæks samarbejde med Gia Couture til Lulu Kaalunds kollektion med Anne Sofie Madsen. Dette år har allerede budt på en lang række cool og chikke designsamarbejder – og nu er det næste endelig landet på de virtuelle hylder.

Denne gang er danske Rotate Birger Christensen med Jeanette Madsen og Thora Valdimars i spidsen, der kan bryste sig af brandets første – og bestemt også vellykkede – skokollektion i samarbejde med det eksklusive, tyrkiske accessory-brand Manu Atelier.

Resultatet er blevet en mindre kollektion bestående af ni smukke skomodeller, der starter ved priser fra 2.565 kroner. Kollektionen repræsenterer en bred vifte af sko, lige fra de feminine og festlige højhælede snøresandaler til de mere klassiske og tidløse pumps og et par knælange lakstøvler. Så uanset om du er til det ultra-moderne og chikke udtryk eller et mere klassisk og elegant look, er der med god sandsynlighed et par sko, der vil falde i din smag.

Du kan selv anskaffe dig et par af skoene, når kollektionen lanceres onsdag 4. august 2021 på både Rotatebirgerchristensen.com og Manuatelier.com samt på Brownsfashion.com og i udvalgte butikker. På kampagnebillederne nedenfor kan du få et smugkig på kollektionen.

Er du på udkig efter et par mere budgetvenlige sko, kan du gå på jagt i vores udvalg af sæsonens sko-trends samt sæsonens sandaler.