© @emilisindlev

Her er mærket, som Hailey Bieber og Emili Sindlev sværger til

Kender du det franske mærke, som kvinder verden over er faldet for?

Det franske mærke Rowen Rose er i den grad blevet taget godt imod og er allerede et hit blandt flere danske og udenlandske stjerner og influencere. Danske fans tæller influencerne Emili Sindlev, Jeanette Madsen, Ella Karberg og Anna Sarlvit, og den svenske influencer Hanna Stefansson og den amerikanske model Hailey Bieber er også faldet for mærket.

Rowen Rose er grundlagt af designer Emma Rowen Rose i 2018, der med sin sofistikerede æstetik er inspireret af kulturelle referencer fra blandt andet kunst, film og litteratur. Stilen spænder derfor fra det fra retro-inspirerede til det barokke, og mærkets kollektioner indeholder alt fra spadseredragter i houndstooth-tern, lange frakker og hovedtørklæder i fineste Jackie O-stil til herreinspirerede blazere, sorte blonder a la film-noir og ikke mindst guldkæder og lange silkekjoler inspireret af 30’ernes eksklusive diva-look.

Vi forstår i den grad, at Rowen Rose er eftertragtet.

Mærkets hjemmeside og online shop er under ombygning, men du kan stadig udforske det. Kan du dog ikke kan vente med at få tøjet hjem i din egen garderobe, forhandles det også hos Net-a-porter.com og Modaoperandi.com.