Dunjakker, afklippede jenas og ankelstøvler: Outfittet alle kommer til at bære denne vinter
© Instagram / @camillecharriere

Her er outfittet, alle kommer til at bære denne vinter

Alverdens fashionistaer har allerede kastet deres kærlighed over dette cool look, og du kommer helt sikkert også til at gå i det

Måske har du allerede opdaget, at denne meget varme og praktiske modetendens har indtaget både gadebilledet og diverse Instagram-profiler?

Ligeledes er vi mange, som endnu ikke vil slippe vores afklippede jeans til fordel for den nye jeans-model, og nu hvor det er blevet koldere, passer de korte jeans perfekt sammen med et par chikke ankelstøvler.

Dette er en kombinationen, som alverdens fashionistaer og it-bloggere er blevet glade for – og helst sammen med en oversize dunjakke. Vi forudser derfor, at dette sæt bliver vores alle sammen favoritoutfit denne vinter.

Se selv her, og lad dig inspirere af den både praktiske og meget cool kombination, som disse Instagram-damer viser frem på pæneste vis.

Psst ... Sådan holder du din dunjakke pæn hele vinteren lang

Som disse fashionistaer beviser, bestemmer du helt selv, hvor oversize dunjakken skal være, og hvilke farver dine jeans og jakke skal være - uanset er det en vindende kombination, som vil holde dig både cool og varm.