Her er smykkerne, vi drømmer om lige nu

Små stjernesole og sten, der glimter. Vi har længe drømt om forårets fineste smykkesamarbejde, der nu endelig er landet på hylderne.

Kunstner Klara Liljas organiske former møder guldsmed og smykkedesigner Sara Jin Mis solide håndværk i et af årets fineste smykkesamarbejder, som er perfekt til forårs- og sommerdagene, hvor vi har ekstra meget lyst til at tilføje små farveglimt til vores garderober.

Den nye kollektion består af en halskæde og en ørering, og materialerne er holdt i guld og keramik. Smykkernes motiver er små, fine stjernesole med glimtende sten, og de kommer i farverne blå, gul, lilla og turkis.

Klara Lilja, der tidligere har været udstillet på Galleri V1 i Københavns Kødby, er kendt for sine farverige skulpturer og særligt sine solstjerner i forskellige farver. Ligeledes er Sara Jin Mi, der i 2020 lancerede sit eget brand, kendt for sine abstrakte former og sit arbejde med eksklusive materialer som 18 karat guld, diamanter og safir.

Den nye kollektion forhandles eksklusivt hos Holly Golightly på Borgergade 17B, 1300 København K. Halskæden koster 14.800 kroner, og øreringen koster 11.800 kroner.