© Wenn.com

Her køber Kardashian-Jenner klanen vintage

Kim Kardashian løftede forleden sløret for en webshop, der holder familien forsynet med eksklusive secondhand-items

Kardashian-Jenner familiens berømmelse startede med realityserien Keeping Up With the Kardashians, og siden har flere af familiemedlemmerne også fået indflydelse i modebranchen, hvor de primært er kendt for deres vovede outfits.

Ligesom så mange andre er søstrene blevet ramt af vintagebølgen, og forleden afslørede Kim Kardashian navnet på sin foretrukne secondhand-forhandler, som huser alle de store designerbrands:

“OMG mit favorit-vintagespot @reinvintagecollection,” annoncerede hun i et tweet.

Du har formentlig aldrig hørt om shoppen, der i daglig tale kendes som Rein, og siden 2012 har leveret eksklusiv secondhand til kræsne forbrugere fra hele verden. Bag forretningen står amerikanske Zena Bryant, der dog faktisk ikke altid har været glad for vintage:

“Jeg kan huske, at min mor hev mig med i genbrugsbutikker, da jeg var barn, og jeg hadede det. Lugten og tanken om, at andre har gået i tøjet, var mærkelig for mig,” udtaler Bryant i et interview med Vogue.

“Jo mere, jeg var der, jo mere imponeret blev jeg over de ting, min mor fandt. Jeg begyndte selv at gå i tøjet, og det blev lidt som en skattejagt. Mit første vintage-item var en MCM taske. Den følelse, jeg fik, da jeg fandt den, er den samme følelse, jeg får og jagter den dag i dag.”

Det meste af Reins salg kommer fra Bryants nære relation til en række kendisstylister, der henviser til hendes shop, fordi den altid er garant for gode fund – hvad end du søger et par Dior-solbriller eller en Fendi-taske.

Du kan besøge webshoppen på Getreinvinted.com.