Chanel, Ysl og Gucci: Her skal du gøre dit næste vintagefund
© Nastygal.com

Her skal du gøre dit næste Chanel-kup

Hvis du elsker luksusvintage fra mærker som Chanel, Gucci og Yves Saint Laurent, vil du blive tilhænger af dette nye koncept

Den populære webshop Nastygal.com, som er kendt for både egne kollektioner og et stort udvalg af vintage, vil sætte endnu mere fokus på luksusgenbrug. Derfor lancerer de nu to kollektioner under navnet Vintage Goldmine series.

Bare navnet alene indikerer, at her er tale om virkelig lækker vintage, og de to kollektioner vil indeholde både tøj og accessories fra mærker som Gucci, Yves Saint Laurent, Louis Vuitton, Prada, Dior, Chanel, Céline og mange flere.

Psst … Bliv klogere på, hvordan dine vintagekøb kan blive en profitabel investering lige her

Om de nye vintagekollektioner siger Nasty Gals vintageindkøber, Juliana McWilliams:

Vintage Goldmine series indeholder det bedste af det bedste: De virkelig limited edtion og styles, der er svære at finde, som vi virkelig værdsætter.”

Den første kollektion er netop blevet sat til salg på Nastygal.com og indeholder 80 accessories, inklusiv smykker og tasker, der ligger på et prisleje fra omkring 1.300 til 31.000 kroner.

En klassisk Gucci-taske, er altid en god investering

© Nastygal.com

Eksklusiv og farverig Chanel-taske

© Nastygal.com

Fin vintageblazer fra Chanel

© Nastygal.com

Anden kollektion sættes til salg 17. november. Her kan du finde 50 vintagefund fra Yves Saint Laurents tidligere tøjkollektioner, og priserne vil ligge mellem cirka 900 og 4.300 kroner.

Er du på udkig efter et særligt eftertragtet vintagekøb, som eksempelvis en Chanel-taske, der jo er anerkendt som værende en god investering, kan du med fordel smutte forbi Nastygal.com.

MERE FRA COSTUME