Highstreetbrand lancerer nyt (og budgetvenligt) designsamarbejde

Uniqlo lancerer dette forår en kollektion skabt i samarbejde med modehuset Marni, hvor friske farver og print dominerer.

Sommeren er snart over os, og det er derfor tid til at hive sommergarderoben frem – og mangler du et friskt pust til din garderobe, kan du med fordel rette blikket mod et nyt designsamarbejde, der er på gaden snart.

Det japanske highstreetbrand Uniqlo og det italienske modehus Marni er nemlig gået sammen om at skabe en ny tøjkollektion, hvor enkle silhuetter er kombineret med friske farver, print og lette materialer. Kollektionen er tiltænkt alle køn og aldre og består blandt andet af ternede skjorter, nederdele og farverige vindjakker, som er perfekte til de lidt køligere sommerdage.

"Vi ser kollektionen som den perfekte kombination af de to brands' styrker, og jeg håber virkelig, at dem, der kommer til at gå med tøjet, vil føle sig godt tilpas, og at de kan være sig selv og føle sig fri," udtaler Francesco Risso, Creative Director hos Marni, om samarbejdet i en pressemeddelelse.

Kollektionen bliver lanceret torsdag 19. maj, og de forskellige styles koster mellem 199 og 1.299 kroner. De kan alle købes i udvalgte Uniqlo-butikker og på Uniqlo.com.