Hilfiger Denim hylder 70’ernes musikikoner

Tommy Hilfiger lancerer ny kollektion. Se de cool denimitems her og hør om inspirationskilden til en ægte rock 'n' roll-kollektion

Tommy Hilfiger lancerer en ny kollektion, som nu vil være en fast del af sortimentet i det smukke Hilfiger Denim-univers … og vi glæder os. Denne nyhed passer perfekt til vores februar på Costume.dk, hvor vi blandt andet har fokus på denim til sæsonen og tidligere denne uge /guidede til køb af de perfekte jeans.

Kollektionen People's place originals består af rock .n' roll-inspirerede denim- og læderitems, som vil få de fleste til at ligne en New York rockstjerne. Du kan blandt andet få fingrene i forskellige ripped denmshorts og en sort denimvest, som let kan styles med de übercool T-shirts inspirerede af 70'er album covers eller en assymetrisk biker jakke.

Tommy Hilfiger, manden bag det 30 år gamle amerikanske tøjmærke, har hentet inspiration til kollektionen fra dengang, han sammen med nogle gode venner åbnede butikken People's Place i sin hjemby i New York,

“Vores venner kiggede forbi, og vi hørte plader sammen eller spillede små koncerter i kælderen og musik var i det hele taget en meget vigtig del af butiksoplevelsen. Det var dengang bands som The Beatles og Rolling Stones var toneangivende, og vi ønskede alle at se ud som rockstjernerne.”

… og hvem vil stadig ikke ligne en rockstjerne i cool denimitems? Vi vil i hvert fald gerne!

Du kan anskaffe dig dine yndlingsitems nu i Hilfiger Denim-butikker og på Tommy.com. Tjek samtidig hashtagget #HilfigerDenim på diverse sociale medier og følg med i lanceringen.