Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

2073-Innovation-Portrait-Campaign-Images-72ppi-24 © H&M

H&M står bag en af forårets sejeste highstreet-kollektioner

Skynd dig at tjekke, om du skal have fingrene i nogle af tingene, når kollektionen lanceres nu på torsdag.

Giver foråret også dig lyst til at fylde garderoben med lettere, lysere og mere farverigt tøj? Så vil H&M's nye kollektion sikkert falde i din smag.

Highstreetkæden er nu klar med en ny og boheme-inspireret kollektion med titlen Colour Story – og som navnet antyder, er den fyldt med farver og kan næsten ikke undgå at få dig i forårshumør.

Kollektionen består af blandt andet badetøj, sandaler, oversized t-shirts og kjoler – og så finder du flere styles i både det populære hækling, der denne sæson præger alt fra badetøj til hatte, samt items med det seje tie dye-look.

Kollektionen er en del af H&M's nye Innovation Stories-koncept, hvor man fokuserer på at bruge andre og mere bæredygtige materialer – blandt andet ved at anvende farveteknikker såsom indfarvning med plantebaserede pigmenter.

Den nye Innovation Stories-kollektion bliver denne sæson lanceret i stedet for H&M's ellers populære Conscious Exclusive-kollektion, som ofte er udsolgt i løbet af meget kort tid – så mon ikke, du også skal være rap på tasterne, hvis du vil have fat i nogle af den nye kollektions styles?

Nedenfor har vi fremhævet en række af vores favoritter fra kollektionen, som er at finde på de virtuelle hylder torsdag den 15. april på H&M's hjemmeside.

cq5dam.web_.1960.1290

H&M
Trøje
ca. 225 kr.

cq5dam.web_.1960.1290-2

H&M
Nederdel
ca. 520 kr.

cq5dam.web_.1960.1290-1

H&M
T-shirt
ca. 260 kr.

cq5dam.web_.1960.1290-3

H&M
Badedragt
ca. 225 kr.