Iben Hjejle i frakke med for og trimmings i Black cross-mink og herretøj fra David Andersen. Hatte i mink fra Søren Bach for Kopenhagen Studio og undertøj fra Anne Sax.

Iben Hjejle holder varmen i pels

Den danske skuespillerinde er det nye ansigt for Kopenhagen Fur

Du kender hende fra tv-serien Klovn og film som Mifunes sidste sang og High Fidelity. Nu kan den danske skuespillerinde Iben Hjejle også skrive model på sit cv, for hun er nemlig Kopenhagen Furs nye ansigt.

"Kampagnen har til formål at udfordre den traditionelle opfattelse af pels og iscenesætte af pels på en ny og anderledes måde. Vi ønsker også at vise, at pels er lige så alsidigt som bomuld og uld, og det forsøger vi med de accessories, der er designet specifikt til kampagnen. Skabelsen af kampagnens univers har resultetet i udviklingen af seler, butterfly, bikinitoppe og slips i barberet mink," siger Kopenhagen Studios marketingdirektør, Patrizia Venturelli Christensen.

Iben Hjejle har været med til at udvikle kampagnens koncept, vælge location og style kampagnen.
"Det har været en interessant proces at skabe et særligt univers til at formidle pels på en anderledes måde. Samtidig har samarbejdet med kampagnens kreative team været inspirerende. At se Kopenhagen Studios kompetente buntmagere i aktion med at skabe innovative styles til vores kampagne har været en øjenåbner for de anvendelsesmuligheder, pels har," siger Iben Hjejle.
"Mit særlige forhold til pels stammer fra min glamourøse farmor, der bar pelse som en anden moviestar. Hun havde en sort persianer, som jeg lånte i smug, mens jeg legede, at jeg var en russisk forbyttet prinsesse," siger Iben Hjejle.