© Manolo Blahnik x Birkenstock

Ikonisk skodesigner lancerer endnu en kollektion med Birkenstock

Fik du ikke fingrene i de smukke styles fra det første designsamarbejde? Så kan vi glæde dig med, at den ikoniske skodesigner igen har slået sig sammen med Birkenstock om en ny og sommerlig kollektion.

Er du på udkig efter et nyt par sandaler til den forestående sommer, er der godt nyt: Manolo Blahnik har nemlig netop løftet sløret for, at de nu lancerer deres andet designsamarbejde med den tyske skogigant Birkenstock, som lander på hylderne lige i tide til sommerens ferier og festlige begivenheder.

Det nye samarbejde byder på en nyfortolkning af Birkenstocks klassiske lædersandaler, som efterhånden har været under kærlig behandling af flere store designere og modehuse – lige fra Proenza Schouler og Jil sander til Dior. Denne gang er der tale om tre nye sandaler, blandt andet en nyfortolkning af de fine Boston-clogs og klassiske Arizona-sandaler i blandt andet transparente materialer og polkaprikket læder – og derudover kan du se frem til en helt ny model kaldt Rodra.

Håndplukket til dig

Kollektionen kan købes fra 23. juni 2022 på 1774.com, Manoloblahnik.com og i alle Manolo Blahniks butikker. Priser opdateres.