Instagram-stjerne kvitter de sociale medier: “Det hele er falsk"

“At have det hele på de sociale medier, betyder absolut ingenting i det virkelige liv" – læs, hvorfor modellen med de 500.000 følgere stopper

Måske har du ikke hørt om Essena ONeill, men du kommer snart til at høre meget mere til den australske model, der har erklæret krig mod de sociale medier.

Indtil i går ledte Essena det imperium, hun på få år har opbygget på sociale medier som Instagram og YouTube. Her har hun delt glansbilleder af sit smukke liv med mere end 500.000 følgere – men nu er det slut.

Essena ONeill har erklæret sig færdig med de sociale medier, og hun vil bruge sin indflydelse til at afsløre den “falske verden":

“At have det hele på de sociale medier, betyder absolut ingenting i det virkelige liv (…) Det, at jeg fjerner mig selv fra de sociale medier, er et wake up call til alle, der følger og ser på mig," siger Essena i en video, du kan se nedenfor.

Den australske model fortæller, at hun "havde drømmelivet" og var omgivet af succes, penge, smukke mennesker og magt, men at alle var ulykkelige – inklusiv hende selv.

"En 15-årig pige, der begrænser sine kalorier og motionerer overdrevent, skal ikke betegnes som et mål. Enhver, der er afhængig af de sociale medier, ligesom jeg selv var, er ikke ved bevidsthed," siger Essena.

Psst ... Se hvordan Instagram burde se ud på Stylista.dk her

Siden sin beslutning, har Essena slettet tusindvis af billeder på sin Instagram-profil, og ændret billedteksterne til de fotos, der er tilbage, for at beskrive, hvad der egentlig gemmer sig bag den iscenesatte virkelighed.

Essenas kamp mod de sociale medier udspiller sig på hendes nye website LetsBeGameChangers.com.

ALT DET DU IKKE VIL GÅ GLIP AF