Isabel Marant x H&M

Isabel Marant bliver den næste designer i rækken, der laver en kollektion i samarbejde med H&M - glæd jer til efteråret!

Den succesfulde parisiske designer Isabel Marant er kendt for sin boho rock 'n' roll stil, der emmer af fransk charme og attitude. For dem af os, der elsker denne boho-elegance er det en god nyhed, at vi nu snart kan shoppe designerens items i en mere budgetvenlig udgave i H&M.

Til H&M skaber Isabel Marant en mix & match-garderobe bestående af musthaves, der er inspireret af hendes egen karakteristiske stil, og det vil også være første gang, at hun skal give sig i kast med en herrekollektion. Kollektionen lanceres 14. november 2013 i omkring 250 butikker over hele verden samt på www.hm.com.

Om samarbejdet og den kommende kollektion siger Isabel Marant: “Jeg er smigret over dette samarbejde. H&M samarbejder med de bedste designere, og denne invitation er en anerkendelse af mit arbejde. Mit mål er at skabe noget ægte, som kvinder ønsker at gå med til hverdag, og som udstråler en vis skødesløshed, hvilket jeg synes er typisk parisisk. Du klæder dig lækkert på, uden at overanstrenge dig og formår stadig at se sexet ud. Kollektionen er gennemsyret af denne form for lethed og attitude. Alt kan blandes efter din egen fornemmelse. Mit syn på mode handler fremfor alt om personlighed.”