© Mansur Gavriel

It-mærket Mansur Gavriel designer tøj

Først it-tasker, dernæst it-sko og nu en tøjkollektion. Se de første tøjdesign fra det amerikanske succesbrand

I 2014 så en ny it-taske dagens lys. Den var prissat en del lavere end øvrige modehuses modeller og holdt i et enkelt posetaske-design med snørelukning, kun brudt af små guldbogstaver foran med teksten Mansur Gavriel.

Posetasken blev starten på et modeeventyr for veninderne bag mærket, Rachel Mansur og Floriana Gavriel. I 2015 stod kvinder verden over på venteliste for at få fingrene i en af de populære tasker, og i 2016 udvidede mærket med en skokollektion, der blev lige så eftertragtet hos forbrugerne og gav genlyd hos øvrige designere.

Nu siger kalenderen 2017 og Mansur Gavriel har endnu en gang udvidet deres univers til også at inkludere tøj. Resultatet blev vist i går, hvor Rachel og Floriana præsenterede deres første tøjkollektion under New York Fashion Week.

© Mansur Gavriel

Kollektionen udspringer fra duoens accessoriesunivers med minimalistiske design strippet for overflødigt pynt, samt en nedtonet farvepalet med enkelte sprælske sprøjt af klar rød og gul.

Mansur Gavriels tøjdebut fokuserede på overtøj og strik, og enkelte af de nye design indgår i en ‘see now-buy now’-kollektion, som allerede forhandles hos Net-a-porter.com.

Mærket brillerede ikke mindst med oversize frakkesilhuetter, der bliver tilgængelige i en række nuancer, med enten mørke eller matchende knapper, både enkel- og dobbeltradet – kort sagt i så mange variationer, at der utvivlsomt findes en frakke til enhver smag.

Vi ser allerede frem til næste tøjkollektion fra Mansur Gavriels hånd.