Jaden Smith er det nye ansigt for Louis Vuitton

Will Smiths 17-årige søn er den nye model for Louis Vuittons SS16-kampagne – til kvinder

Nu kan Jaden Smith tilføje endnu et talent til sit ellers overfyldte CV, der i forvejen tæller både en skuespil- og rapperkarriere. Will Smith og konen, Jada Pinkett Smiths, kun 17-årige søn er nemlig også blevet model, og er det nye ansigt for intet mindre end Louis Vuitton.

Det anerkendte modehus har valgt at lade Jaden Smith stå model for deres kampagne for SS16, kaldet Series 4, hvori han på trods af sit køn, poserer i styles fra kollektionen til kvinder.

Louis Vuittons kreative direktør, Nicolas Ghesquiére, løftede selv sløret for denne spændende nyhed, da han postede et billede af Jaden Smith på sin Instagram-profil for et par dage siden.

Herefter er flere billeder fra kampagnen blevet vist, blandt andet ovenstående, hvor den unge kendis-søn poserer med modellerne Sarah Brannon, Jean Campbell og Rianne Van Rompaey.

Men hvorfor vælge en fyr som model for kvindekollektionen?

Denne tendens kan ikke komme bag på mange i modebranchen længere. Louis Vuitton er langt fra er de første til at udviske grænsen mellem kønnene og dyrke det androgyne look. Så sent som i efteråret 2015, kunne vi fortælle at Acne Studios havde benyttet samme taktik, da mærkets kreative direktør valgte sin egen 11-årige søn, som model for brandets efterårskollektion til kvinder.

Sidste år sørgede Céline for, at den helt store trend var at benytte ikoniske ældre kvinder som model, da de valgte den 80-årige forfatter Joan Didion, som ansigt for deres forårskampagne. Men måske bliver 2016 året, hvor det er de helt unge stjerner, vi alle kommer til at snakke om?

FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER