Jane Birkins datter er & Other Stories' nye muse

Stilikon, model, sanger og parisienne helt ind til benet. Nu kan du få den eftertragtede franske stil i en ny kollektion dedikeret til Lou Doillon

Lou Doillon © & Other Stories
1 / 9

Stilikonet Lou Doillon omfavner den ubesværlige og elegante stil, der karakteriserer franske kvinder. Som datter af et andet stilikon, Jane Birkin, har Doillon fået god stil ind med modermælken, hvilket har gjort hende til en inspirationskilde for kvinder og designere verden over.

Da & Other Stories skulle omfavne den festlige vintersæson med en særlig fransk kollektion, var Doillon med sit mystiske og ubekymrede ydre et klart førstevalg som muse.

Lou Doillon © & Other Stories
2 / 9

Og glæden er gensidig, da Lou Doillon har en stor kærlighed til modens verden:

“Jeg har altid forgudet mode, da jeg mener, at det er det universelle sprog. Jeg bruger det som en udtryksform, ligesom ved sang og stregtegninger; det er en måde, hvorpå jeg kan udtrykke min ‘fornuft’. Jeg beundrer kunstnere, der kreerer en person, et alter ego, som rent faktisk er fremmed fra deres egentlige stil. Min tilgang til musik er meget anderledes. Jeg startede sent, var allerede kendt for at transformere mig selv gennem roller i film eller i modeserier, og således havde jeg et ønske om at vise hvem jeg virkelig var. Det er derfor jeg besluttede mig for, at holde mig til at være mig selv, både ude af - og i rampelyset. Jeg har det samme tøj på før og efter en optræden,” siger Lou Doillon.

Lou Doillon © & Other Stories
3 / 9

Kollektionen indkluderer jakkesæt, skjorter, kjoler og høje hæle, og er designet til at repræsentere forskellige stemninger og udtryk i garderoben hos én kvinde. Det er udmundet i en brugbar kollektion af klassiske design med et fransk twist, som kan tilpasses enhver personlig stil.

Designer for & Other Stories, Georgine Le Toqueux, udtaler:

“Jeg ville skabe en kollektion som fanger den ikoniske sindstilstand associeret med den franske kvinde. For mig er Lou Doillon den ultimative franske muse. Alle dele af denne kollektion, fra velour jakkesættet til den feminine kjole, er designet med hende i tankerne,” forklarer hun, og fortsætter:

“Kollektionen er påvirket af fortiden, men genopfundet til den moderne kvinde, hvilket giver den et præg af elegance kombineret med rock’n’roll, og den historie fortæller Lou smukt med sin stil og attitude.”

Priserne rangerer fra 560 kroner for en skjorte til 2.350 kroner, og nedenfor kan du se et udsnit af kollektionen, som lander i handlen i dag.

Lou Doillon © & Other Stories
4 / 9

Kjole 695 kr.

Lou Doillon © & Other Stories
5 / 9

Blazer 795 kr.

Lou Doillon © & Other Stories
6 / 9

Bukser 695 kr.

Lou Doillon © & Other Stories
7 / 9

Skjorte 560 kr.

Lou Doillon © & Other Stories
8 / 9

Kjole 950 kr.

Lou Doillon © & Other Stories
9 / 9