Nina Persson i frakke fra sin kollektion for Hope.

Jättekul samarbejde: Nina Persson designer for Hope

Den stilfulde svenske sangerinde har designet en særlig kollektion i samarbejde med det cool svenske mærke

Er du vild med sangerinden Nina Perssons feminine vintage-inspirerede stil og svenske Hopes enkle og rå stil, kan du godt begynde at spare sammen til august, hvor Nina Persson + Hope Capsule Collection kommer i butikkerne.

Kollektionen er blevet til et et tæt samarbejde mellem den stilfulde svenske The Cardigans- og A Camp-sangerinde Nina Persson og Hope-designeren Ann Ringstrand. Inspirationen kommer fra teatrene i 1930'ernes New York og art noveau. Silhuetterne er feminine, og materialerne er kontrastfulde. En uldjakke, en bluse med art noveau-mønster og en silkeskjorte er nogle af kollektionens styles, og sort og nude er de dominerende farver.

Nina Perssons favorit i kollektionen er en frakke med en krave af rævepels. Til Style.com siger den svenske sangerinde, at hvis dyrerettighedsforkæmpere er bekymrede over forbrugen af pels, kan de måske slappe af ved tanke om, at rævene skulle aflives alligevel for at holde bestanden nede. Hun siger også, at det ikke er sikkert, hun kommer til at designe flere kollektioner:

"Jeg er lige begyndt at arbejde på en ny plade, så jeg tror, det kommer til at tage al min tid. Jeg er ikke imod at lave endnu en kollektion, men jeg er ikke meget for sommertøj. Og hele ideen om at skulle kreere en ny kollektion hver sæson, tiltaler mig ikke. Men hvem ved. Måske er jeg et andet sted, når jeg er færdig med min plade," siger Nina Persson.