Jennifer Lawrence donerer 13 millioner til børnehospital

Den 25-årige skuespillerinde har uden tvivl hjertet på det rette sted. Få historien bag Jennifer Lawrences gavmilde donation her

Sidste år rangerede Jennifer Lawrence påtoppen af listen over verdens bedst betalte skuespillerinder. Og den blot 25-årige stjerne har ingen intentioner om at beholde sin lønseddel for sig selv.

Fredag eftermiddag offentliggjorde skuespilerinden side om side med sin familie, at hun donerer cirka 13,3 millioner kroner til børnehospitalet Kosair, som går til at bygge hjerteafdelingen Jennifer Lawrence Foundation Cardiac Intensive Care Unit.

Jennifer Lawrence har en helt særlig tilknytning til hospitalet, da det ligger i hendes fødeby, Louisville. Derfor har skuespillerinden besøgt hospitalets patienter hver jul de seneste tre år.

“Min familie og jeg har mødt så mange fantastiske børn på vores besøg på hospitaler. Deres styrke og mod er inspirerende,” udtalte Jennifer Lawrence i forbindelse med offentliggørelsen.

Derefter opfordrede skuespillerinden andre til at donere mindre summer i håbet om sammenlagt at kunne matche hendes gavmilde donation:

“Som en del af min indsats for at hjælpe disse børn og pårørende, udfordrer jeg hele samfundet til at støtte denne sag ved at matche min gave og indsamle yderligere 13 millioner, så vi kan støtte alle disse modige og inspirerende børn.”

Se videoen nedenfor, hvor Jennifer Lawrence opfordrer til at støtte op om den vigtige sag: