Jennifer Lopez
© Wenn.com

Jennifer Lopez' karriereråd vil ændre din dag

Den 49-årige stjerne deler nogle inspirerende ord, som er værd at efterligne

Jennifer Lopez er en af verdens mest omtalte kvinder, fra hendes ikoniske look på den røde løber til forholdet med den amerikanske baseballspiller Alex Rodriguez (A Rod).

Det var dog ikke hendes kærlighedsliv, der løb med opmærksomheden tidligere på ugen. I forbindelse med promoveringen af den nye romantiske komedie Second Act med Jennifer Lopez i hovedrollen, afslørede hendes medskuespiller, Vanessa Hudgens, at J-Lo har givet hende et af de bedste karriereråd nogensinde.

“Hun [Jennifer Lopez] fortalte mig, at hvis du ikke er lykkelig over særlige aspekter ved din karriere, så se, hvem der laver det, som du gerne vil lave – og efterlign dem,” udtaler Vanessa til Marie Claire, og tilføjer:

“Og hun forklarede det på den mest simple og ligetil måde. Så jeg blev helt sådan: 'Åh ja, selvfølgelig. Det gør jeg, og jeg vil erobre verden ligesom dig'.”

Jennifer Lopez er kendt for at tale frit omkring sine udfordringer, og før en fremvisning af Second Act delte den 49-årige stjerne, at hun ikke altid har været så selvsikker:

“Jeg lader ikke andres mening påvirke, hvad jeg tænker om mig selv. Det tog mig lang tid, fordi i de tidlige år af mine karriere var det ikke tilfældet, og det fik mig til at få det rigtig dårligt med mig selv,” fortæller Jennifer Lopez, og understreger, at ondsindede kommentarer om, at hun var blottet for talent og blot var “endnu et kønt ansigt” var ved at få hende ned med nakken.

“Trods smerten blev jeg ved med at kæmpe. Jeg kunne ikke tillade, at det skulle blive, hvem jeg var ... Jeg sagde til mig selv: 'Jeg er en god skuespillerinde, jeg er en god sanger, jeg er en god danser. Jeg er god til alt det her, og jeg bliver ved med at kæmpe'.”