Josephine Skriver designer solbriller
© Russell James

Josephine Skriver designer solbriller

Den danske model designer i den gode sags tjeneste – og hun gør det godt. Se Josephine Skrivers feminine solbriller her

Den danske model Josephine Skriver er ikke bange for at skabe opmærksomhed omkring de sager, som hun bekymrer sig om.

Som barn af homoseksuelle forældre har modellen ikke lagt skjul på hendes støtte til LGBT-velgørenhed, og hun deltager i Copenhagen Pride hvert eneste år.

Et velgørende samarbejde

Nu har modellen valgt at kombinere velgørenhed med en af hendes yndlingsaccessories. Hun udgiver nemlig et par limited edition solbriller til gavn for organisation Child Alive (KCS), som giver behandling til børn med HIV/AIDS i udviklingslande.

“Da jeg er født i en familie, der altid har været utraditionel og en smule ukonventionel, kender jeg til den stigmatisering, som alle altid giver dig, så det ramte mig virkelig, at verden ikke taler så meget om det, og at børn med AIDS bliver behandlet meget anderledes,” siger Josephine Skriver om projektet.

Samarbejdet med Illesteva var et naturligt valg for Skriver. Modellen er nemlig 'solbrille junkie' og bruger dem specielt i hendes off-duty looks.

“Hvis du tilføjer solbriller til ethvert outfit, giver det lige det ekstra,” siger Skriver.

Skrivers designsamarbejde tager udgangspunkt i hendes yndlingsstel til solbriller, nemlig cat-eye stellet: “Jeg ønskede at ophøje dem lidt med en cat-eye-version, og den cremede nuance giver dem et sæsonudsving. Vi går ind i efteråret, så jeg ønskede at have en følelse af forår og sommer.”

Solbrillerne kan købes for cirka 1.709 kroner på Illestaqva.com.

© Illesteva