Josephine Skriver i kamp mod diskrimination

Den danske topmodel er ambassadør for et nyt samarbejde mellem Mads Nørgaard og AIDS-Fondet

Mads Nørgaards striber er omdrejningspunkt i et nyt, velgørende samarbejde. Københavnermærket har skabt en eksklusiv stribet trøje til fordel for AIDS-Fondets arbejde for at sikre en verden uden diskrimination af mennesker, der lever med HIV.

Josephine Skriver er ambassadør for det nye samarbejde, og valget er langt fra tilfældigt; Den danske model er regnbuebarn og har markeret sig som fortaler for homoseksuelles rettigheder.

Desuden har Josephine Skriver tidligere bakket op om kampen mod AIDS i USA, men det er første gang, at hun støtter AIDS-Fondets arbejde i Danmark.

“Jeg har altid været fan af Nørgaard. Jeg kan huske, at da jeg gik ik folkeskole, var det helt store at have en af de stribede trøjer på. Så mine fødselsdagsønsker og opsparingspenge blev hurtigt brugt derinde, og jeg tror, jeg havde næsten alle farver. Det at få lov at skyde i denne udgave af den klassiske Nørgaard var et ret nostalgisk øjeblik,” fortæller Josephine Skriver.

Samarbejdet lanceres 18. august i forbindelse med Copenhagen Pride. For hver solgt trøje går 80 kroner til AIDS-Fondets arbejde.