H2O Fagerholt
© H2O Fagerholt

Julie Fagerholt teamer op med H2O

Den danske designer stoppede hos sit eget mærke, Heartmade. Nu er hun klar med et nyt

For et halvt år siden stoppede Julie Fagerholt som kreativ direktør hos mærket Heartmade, som hun selv grundlagde 20 år tidligere.

Nu løfter den danske designer sløret for sit næste projekt: en underlinje for sportsmærket H2O, der har fået navnet H2O Fagerholt.

“Mærkets og den første kollektions stemning er defineret af en følelse af spontanitet og at leve i nuet – en tilgang til livet, som Bex og jeg deler.”

Bex er Julie Fagerholts 17-årige datter og en af kræfterne bag Tagged By Bex, Heartmades hypede underlinje. Og Bex kommer også til at være en del af H2O Fagerholt, som er resultatet af et samarbejde mellem mor og datter.

Julie Fagerholt i T-shirt fra H2O Fagerholt

Julie Fagerholt er snart klar med underlinjen H2O Fagerholt, som hun designer med datteren Bex.

© H2O Fagerholt

“Den første kollektion er lidt rebelsk, og der er en stærk utilitarisk følelse. Jeg vil virkeligt gerne have, at det hele er praktisk og funktionelt. Jeg har elsket og jeg elsker at samarbejde med H2O, at dykke ned i deres univers og rige arv og kigge på det, de er bedst til: fantastiske sweatshirts, hættetrøjer og tracksuits, og fortolke det på min måde.”

H2O Fagerholts første kollektion er baseret på få key items, heriblandt jakker og herre-inspirerede tracksuits. Der er som altid også et hint af hippie-referencer i detaljerne og de mange lag, da det er Julie Fagerholts kendetegn.

H2O Fagerholt bliver lanceret til januar 2019.