Kan du finde Chanels hemmelige budskab?

Du skal have ganske skarpe øjne for at kunne spotte Karl Lagerfelds seneste påfund

Da Chanel fremviste den seneste AW16-kollektion under Paris’ modeuge, var selve rammerne for showet ganske nedtonede i forhold til Karl Lagerfelds normale showstil, hvor han før i tiden eksempelvis har forvandlet Paris til Rom.

Til gengæld var der skjulte beskeder i selve tøjet og de flotte accessories, som man skulle have ret gode øjne for at se, og rigtig mange showgæster opdagede faktisk heller ikke de hemmelige beskeder til trods for, at showet kun bestod af front row-pladser.

De skjulte beskeder bestod nemlig af emojis, som prydede både stof, armbånd og tasker og man kunne blandt andet finde katteansigt-, kløver- og thumbs up-emojis.

Psst ... Se Chanel beautys nyeste ambassadør her

Hvis du kigger godt efter, kan du ane emojis på både stof og i bæltespændet fra Chanels AW16 / Foto: Chanel AW16

De små emojis var godt skjult i stoffets mønster og blev flankeret af Chanels velkendte logo og ikoniske kameliablomst.

Det er ikke første gang, at Karl Lagerfeld eksperimenterer med emojis. Karl Lagerfeld har nemlig udgivet egen emojikollektion, og må derfor menes, at være ret glad for de små sjove humørikoner, som snart vil blive relanceret med nye og mere personlige funktioner, og gad vide, om vi ved næste Chanel-kollektion også kommer til at finde emojis af små salsadansende mænd?

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!