© Ruèce Studio, LOAD PR & Kourtney Kardashian

Kardashian-søster spottet i dette nye aarhusianske mærke

Der er ikke længe siden mærket slog igennem, og allerede nu har et Kardashian-familiemedlem kastet sin kærlighed over det.

Det er ikke mere end tre måneder sådan, at de to aarhusianske piger Mia Dalsgaard og Mette Østergaard kunne introducere deres innovative og bæredygtige mærke Ruèce Studio, og sidenhen kan man vist roligt sige, at det er gået stærkt for mærket.

Ansigt for mærkets første kampagne var Maria Palm og sidenhen er stilikoner som Blanca Miró og Veneda Carter ligeledes blevet set i mærkets cool design, og i går kunne de to piger bag Ruèce Studio så klappe i hænderne over at se endnu en it-kvinde iklædt deres design.

Denne gang var det tv-personlighed og Kardashian-søster Kourtney Kardashian, der ved at dele et billede med sine 101 millioner følgere på sin Instagram, hvor hun bar en af Ruèce Studios fine silketoppe, blåtstemplede mærket.

Det er efterhånden ikke et sjældent syn at se medlemmer af Kardashian-familien iklædt danske mærker, men for dette nye mærke, er det første gang, at man kan glæde sig over anerkendelse fra USA's førstefamilie.

Man kan vist roligt sige, at det er gået stærkt for de to danske piger, der endnu har et begrænset repetoire på blot en enkelt men tilsyneladende meget vellykket kollektion.

Hvis du også er vild med Ruèce Studio og vil gøre Kourtney stilen efter, kan du få fingrene i toppen her.