Karl Lagerfeld bliver for evigt

Modebossen fortæller i et nyt interview om sine livslange kontrakter med Chanel og Fendi, og sit had til langsomme mennesker. Læs med her

Selvom Karl Lagerfeld har rundet 80 år, har han ingen planer om pension – tværtimod. Det fortæller modebossen i et nyt interview med Vogue UK:

“Jeg er heldig, fordi jeg kan lave det, jeg bedst kan lide, under perfekte forhold. Jeg skal ikke kæmpe med nogen. Vidste du, at mine kontrakter med Fendi og Chanel er på livstid?", afslører Lagerfeld overfor Vogue-redaktøren Alexandra Schulman, og tilføjer:

“Og jeg føler mig på ingen måde træt. Jeg hader langsomme folk. Forfærdeligt."

Psst … Få et glimt af Chanels hypede udstilling

Om Chanel og Fendi

For de fleste ville det være en stor mundfuld at lede to af verdens største modehuse, men Lagerfeld er heller ikke hr. hvem-som-helst:

“Jeg blander dem aldrig sammen i mit hoved, det er hemmeligheden. Først og fremmest foretrækker jeg ikke at analysere på hvorfor eller hvorfor ikke.

Jeg har en følelse af, at jeg er én person, når jeg designer til Fendi, og en anden person, når jeg designer til Chanel," forklarer designeren, der tidligere på ugen præsenterede Chanels smukke SS16-kollektion under Paris Fashion Week.

Overmenneskeligt dna?

Selvom det virker overmenneskeligt at kunne balancere så store opgaver i så lang tid, har Karl Lagerfeld ingen interesse i at indgå i dna-tests, for at finde ud af, om der gemmer sig noget enestående i hans gener.

"Jeg blev spurgt, om jeg ville gøre det (lade sig teste, red.), fordi de tror, jeg ikke er normal. Men jeg afviste blankt. Unikke værker er unikke værker. Men jeg synes, det er meget smigrende, ikke sandt?"

FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER