Kate Moss designer sæsonens gennemsigtig it-sneakers
© Wenn.com

Kate Moss designer sæsonens it-sneakers

Er du også stor fan af den gennemsigtige plastik, som vi både ser på tasker, regnjakker og sko denne sæson? Så vil du elske Kate Moss' nye design for Adidas

Kate Moss har opnået meget igennem sit 44-årige liv, og nu kan den succesfulde model og forretningskvinde også tilføje titlen som skodesigner til cv'et. I samarbejde med Adidas har Kate Moss og flere andre indflydelsesrige personer nemlig designet hver deres udgave af den klassiske Samba sneaker i forbindelse med fejringen af Pride i London 7. juli.

Udover Kate Moss tæller listen over designere blandt andre Naomi Campbell, Marc Jacobs og britisk Vogues chefredaktørEdward Enninful. Men med tanke på sæsonens store plastiktrend, er der ingen tvivl om, at Kate Moss' design vil blive det mest populære, da supermodellen har valgt et gennemsigtigt materiale, der til forveksling ligner plastik.

Hver designers sko vil blive fremvist ved en gratis udstilling på HENI Gallery i Soho under London Pride fra 4. til 10. juli. Derudover vil de opdaterede Samba-sneakers også kunne købes på auktion på Ebay.com 3. juli, hvorved man støtter Albert Kennedy Trust, der hjælper udsatte og hjemløse mennesker i LGBTQ-samfundet.

Så hvis du vil være med på en af sæsonens største tendenser, og samtidig støtte en god sag, skal du sidde klar ved tasterne, når Kate Moss' sneakers sættes til salg 3. juli.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF