Kate Moss er stjernen i Guccis nye kortfilm

Se den paparazzijagede Kate Moss i Guccis kampagnefilm, der sætter fokus på den ikoniske Jackie Bag

Guccis ikoniske Jackie Bag fik i sin tid sit navn fra John F. Kennedys kone, Jacqueline Kennedy Onassis; et af 60'ernes helt store stilikoner, hvis farvoritaccesory var netop denne taske. Tasken fik en revival tilbage i 2009, da Guccis kreative direktør, Frida Giannini, reintroducerede den, og nu bliver der igen sat fokus på den skønne it-taske med en ny kollektion.

Det perfekte match
Kampagnen skulle, med inspiration fra Jacqueline, bæres af en af hvor tids største stilikoner, og hvem bedre end Kate Moss? For Frida Giannini stod det klart, at Kate var den perfekte repræsentant:

“Jeg har altid beundret Kate - hun er nutidens ikon. En trendsætter, en selvstændig kvinde og fuldstændig nutidig. Hun repræsenterer min fall/winter-kollektion som en sofistikeret kvinde, der klæder sig for at tilfredsstille sig selv og ikke andre,” fortæller den kreative direktør.

I den fine video følger vi den ikoniske model gennem paparazziens linse, mens hun ikældt Gucci fra top til tå forsøger at skjule sig bag Jackie-tasken. Se videoen her: