Kate Moss og Cara Delevingne skyder Burberry-kampagne sammen

Se Cara Delevingne og Kate Moss flirte med kameraet - og hinanden - i kampagnevideoen for Burberrys nye it-duft: My Burberry

“Det var fantastisk at arbejde sammen med Kate for første gang. Selvom jeg har kendt hende et stykke tid, har jeg aldrig set hende arbejde,” fortæller Cara Delevingne til Vogue UK og fortsætter: “Hun er intet mindre end fantastisk på settet.”

I går lancerede Burberry den seneste tilføjelse til deres efterhånden imponerende portfolio af velduftende parfumer: Den nye signaturduft My Burberry. Duften, der er skabt af Burberry-bossen Christopher Bailey, er inspireret af Londons haver efter regn og henter sit navn fra den hengivne måde, folk omtaler deres Burberry-trenchcoat på.

“Jeg blev så glad, da jeg hørte, at det var Cara, jeg skulle skyde sammen med. Det var et simpelt og naturligt shoot - bare Cara, mig selv og vores trenchcoats. Vi kunne slappe af og have det sjovt,” fortæller Kate Moss til Vogue UK om at arbejde sammen med Cara Delevingne for første gang.

My Burberry har en storslået blomsteraroma med kant. Duften byder på topnoter af søde ærter og bergamot kombineret med en hjertenote af geranium, gylden kvæde og fresia, og fuldendt med basenotens regnvåde damask-roser, centifolia-roser og patchouli.

”Jeg er meget specifik om, hvilke parfumer jeg bruger - min duft skal passe til mine følelser. My Burberry er frisk, elegant og let,” fortæller Cara Delevinge til Vogue UK om den nye it-duft.

Også Kate Moss er, ifølge Vogue UK, vild med den nye signatur duft: ”Det jeg elsker ved My Burberry, er hvor tidløs den er - det er en effortless duft, som du kan bruge hver dag og til alle lejligheder.”

Det er ikke kun i sit navn, at My Burberry-parfumen afspejler modehusets klassiske trenchcoat. Også i den søde og flirtende kampagnevideo for den nye duft, spiller trenchcoaten en vigtig rolle. Kamapgnevideoen er skudt af mesterfotografen Mario Testino i London og viser de to britiske beauties - Delevingne og Moss - der iført hver deres trenchcoat danser i regnen og legende sprøjter parfume på hinanden. Videoen har en legende, let og flirtende vibe, og vi er vilde med at se de to topmodeller teame up.

My Burberry rammer de danske shops denne uge. Duften kan købes som både deodorant og parfume og koster fra 285 til 895 kroner.

Gør dig selv en tjeneste og hiv ét minut ud af din kalender og se den stemningsfyldte kampagnevideo, hvor Kate Moss og Cara Delevingne for første gang optræder sammen.