Katy Perry fejrer jul med H&M

Den ikoniske popprinsesse Katy Perry er det nye ansigt for H&M's nye julekampagne. Få et sneak peak på hvad du skal glæde dig til her

Selv om solen kigger frem bag skyerrne, sommerkjolerne hænger fremme i butikkerne og kalenderen viser juli, så erdet i modeverden tid til at se frem mod efteråret. Og lige nu kan vi allerede få et sneak peak på H&Ms julekampagne.

Den svenske highstreetfavorit, der tidligere har arbejdet med stjerner som Lady Gaga og Miranda Kerr, har valgt at teame op med en af nutidens største popstjerner: Katy Perry.

Der er dømt moderne julestemning, når H&M sammen med Katy Perry fejrer højtiden over dem alle i sand H&M-stil, fuld af glæde og samvær.

”H&M var et af de steder, hvor jeg først begyndte at dyrke min egen personlige stil. Jeg har gennem årene altid elsket at integrere tøj fra H&M i min gardarobe. En af grundene til, at jeg elsker julen, er, at jeg har mulighed for at klæde mig hyggeligt og sødt på, hvilket H&M muliggør, uanset budget. Jeg kan ikke vente med at vise dig den verden, vi har skabt sammen med Jonas Åkerlund og Dan Jackson,” siger Katy Perry.

Psst ... Mens vi venter på julekampagnen med Katy Perry, der får premiere i november 2015, kan du du blive klogere på H&M's samarbejde med Balmain her, som vi kan shoppe fra dette efterår!