Kendall Jenner elsker Calvin Klein Jeans

Nu træder den langbene skønhed ind i rækken af topmodeller, som har stået i front for det amerikanske modehus

Foråret er fyldt med inspirerende modekampgner, og Calvin Klein Jeans' seneste SS15-kampagne er ingen undtagelse. Her optræder Kendall Jenner i det ikoniske, afdæmpede Calvin Klein-univers med herremodellen Simon Nessman. Billederne er en del af selfie-kampagnen #Mycalvins, hvor stjernerne i flæng har lagt lækre selfies på Instagram iført sporty Calvin Klein-undertøj.

Tidligere har blandt andet både Kate Moss, søsteren Lottie Mossog Eva Mendes stået i front for den amerikanske jeansproducent, og en afslappet, sporty stil er gennemgående for alle billederne.

“At være model for Calvin Klein Jeans er virkelig en drøm, der går i opfyldelse,” fortæller Kendall Jenner. “Jeg er vokset op med at gå i brandet og har se de ikoniske reklamer i magasinerne og på billboards med nogle af verdens største supermodeller. Nu at være en del af denne historie og arv er i sandhed fantastisk.”

Senest så vi også Justin Bieber og Lara Stone i enomdiskuteret kampagne, som (photoshoppet eller ej) gav brandet intens omtale på de sociale medier.

Denim er et uundgåeligt element i din basisgarderobe dette forår, og vi glæder os til, at vi fra 1. maj kan få fingre i den lækre Calvin Klein Jeans-kollektion. Kollektionen er både sporty og afslappet og en stor del af produkterne bærer det ikoniske Calvin Klein-logo. Den forhandles eksklusivt hos Wood Wood i Danmark og online på Calvinklein.com, og priserne vil ligge mellem 600 og 2.200 kroner.