Kendall Jenner er allerede en modellegende

Kendall Jenner er på forsiden af Vogue Paris 95-års jubilæums-udgave sammen med kollegaerne Kate Moss, Gisele Bündchen og Christy Turlington

Kendall Jenner hyldes som modellegende

Det er kun fire sæsoner siden, at den 19-årige Kardashian-søster, Kendall Jenner, havde sin fashion-modeldebut og blot få dage siden, at Forbes tilføjede realitystjernen til deres årlige ranking over verdens højest betalte modeller – men hun er allerede nu helt officelt en ægte supermodellegende.

Snart 100 år med Vogue Paris

Vogue Paris kan til oktober fejre 95-års jubilæum og har i samme anledning skabt fire (samleværdige!) covers med hver af branchens mest legendariske ansigter: Kate Moss, Christy Turlington, Gisele Bündchen – og Kendall Jenner.

Selvom hun har været en offentlig figur siden Keeping Up with the Kardashians' premiere i 2007, havde hun ikke haft sin officielle modeldebut før 2014, hvor hun gik sin første catwalk for Marc Jacobs. Siden da har Kendall arbejdet med de allerstørste spillere i branchen, blandt andre Givenchy, Balmain og Fendi.

Se de fire legendariske forsider herunder.

PSST ... HOLD ØJE MED LILY-ROSE DEPP

En anden up-and-coming ‘legende’, som er præsenteret i det store oktober-udgave er en, som vi har haft øjenene på i mindre end seks måneder – nemlig Lily-Rose Depp. Den 16-årige datter af Johnny Depp og Vanessa Paradis, som landede sin første kampagne for Chanel i juli.