© Wenn.com

Kendall Jenners “store afsløring” var ikke, hvad fans forventede

Supermodellen har delt sin “mest rå historie” – og den har fået internettet til at gå i selvsving

Søndag morgen delte Kris Jenner et kryptisk opslag på både Twitter og Instagram, som afslørede, at Kendall Jenner snart ville dele en af sine mest sårbare sandheder.

Opslaget bestod desuden af en video med Kendall, der blandt andet fortæller, at hun ønsker at bruge sin platform til at hjælpe andre, der har haft lignende oplevelser.

Dette fik selvsagt internettet til at gå i selvsving, og hurtigt flød de sociale medier over med teorier og gætterier. Hvad er Kendall Jenners store afsløring? Hvor slemt kan det være? Hvordan vil hun hjælpe andre, der har haft tilsvarende oplevelser?

Afsløringen kom lige inden Golden Globe Awards natten til mandag. Efter sidste års prisuddeling blev supermodellen latterliggjort på grund af sin akneramte hud, og nu er Kendall Jenner sluppet af med urenhederne og blevet ambassadør for hudplejemærket Proactive, der specialiserer sig i akne.

I en video for Proactive deler supermodellen sin oplevelse og forklarer, hvordan hun kom gennem den “svære” tid.

Og ikke overraskende var internettet igen på pletten, denne gang for at kommentere på Kendalls store afsløring.

Det er selvfølgelig beundringsværdigt, når nogen vælger at stå frem med sine usikkerheder. Men i en verden, der kæmper med emner som #MeToo, racisme og ulighed, er det ikke uforståeligt, at Kendall møder en del kritik efter den dramatiske opbygning til afsløringen af sin nye rolle som Proactive-ambassadør.