Kendt blogger bliver forfulgt af copy-cat
© Instagram / @gypsea_lust

Kendt blogger bliver forfulgt af copycat

Det lyder næsten som starten på en gyser: Bloggeren Laura Bullens Instagram er blevet efterlignet ned til mindste deltaje af en uhyggelig stalker

De fleste bloggere er en daglig inspirationkilde for alle deres følgere. Se bare denne lyserøde sweater, som er blevet utrolig populær netop fordi, flere modebloggere har postet et billede af den på Instagram.

Bloggere er altså vant til at blive efterlignet, men den 23-årige blogger Lauren Bullen fik sig alligevel et chok, da hun tjekkede Instagram forleden dag. Her opdagede hun nemlig, at en anden kvinde havde kopieret hendes billeder ned til mindste detalje.

“Da jeg så billederne, synes jeg, det var meget uhyggeligt og forstyrrende. Først troede jeg, at det hele var photoshoppet, og jeg måtte tage screenshots for at sammenligne billederne. Hun har ærligt talt gjort et utroligt stykke arbejde for at kopiere vores billeder,” fortæller Lauren Bullen til Daily Mail.

Tøjet, poseringen og stederne (som Santorini og Marokko) er fuldstændig ens på de omkring 20 billeder, der er blevet kopieret af den mystisk brunette.

Lauren har kontaktet den mørkhårede efterligner, som fortæller, at hun ikke kan se problemet. Hvis Lauren ikke vil efterlignes, skal hun gøre sin profil privat.

Se et udpluk af billederne herunder, og bedøm selv, om Laurens copycat måske er gået en smule over stregen.