© Lipsy

Kendt highstreetbrand laver brudekjoler på budget

Så er der gode nyheder til alle de kommende brude, der på udkig efter drømmekjolen til en god pris

Hvis du er på udkig efter den perfekte brudekjole, men har et budget, som gør jagten udfordrende, så fortvivl ej. Et highstreetbrand har nemlig udmeldt, at de fra marts 2017 vil lancere en brudekollektion.

De gør kunsten efter både ASOS og Topshop, som også er begyndt at lave brudekjoler.

Det er det engelske tøjmærke Lipsy, som vil hjælpe de vordende brude på vej med at finde deres drømmekjole til en god pris.

Priserne starter ved cirka 1.500 kroner, og der vil være brudekjoler til enhver smag. Kollektionen vil både indeholde de lange, hvide klassikere til den traditionelle fest, smukke kjoler til strandbrylluppet og helt særlige modeller til den sjove aften i Vegas. De forskellige design inkluderer kjoler med blonder fra top til tå, en 3D-broderet brudekjole og en model med aftagelig nederdel.

Psst … Se årets smukkeste brudetrends her

Lipsy lancerer ikke blot brudekjoler, men også brudepigekjoler, så både du og dine brudepiger kan blive smukke i kjoler, der er til at betale.

Hvis din store dag er lige om hjørnet, eller hvis du blot er nysgerrig på den nye highstreet brudekollektion, skal du holde øjnene åbne til marts, hvor Lipsy lancerer deres nye brudekjoler.

LÆS ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF