© JBS of Denmark

Kendt undertøjsbrand lancerer ny kollektion, der gør op med stress

Den danske kollektion er blandt andet lavet i bløde materialer, som får dig til at slappe mere af

Det danske undertøjsmærke JBS har for første gang skabt en kollektion kun til kvinder. Den grundlæggende tanke bag er at lave undertøj og loungewear så behageligt, at det indbyder til afslapning og får dig til at trække stikket i en stresset hverdag.

Kollektionen er skabt i økologisk bomuld, økologisk uld og et specielt udviklet bambusmateriale og følger en trend, der har vokset sig stor de seneste par år – casual tøj i minimalistisk design.

Skandinavisk og bæredygtigt

Kollektionen består blandt andet af trusser, toppe, T-shirts, sweatpants og sweatshirts designet i et moderne, skandinavisk snit. Det er udelukkende skabt i organiske materialer, da bæredygtighed er en naturlig ingrediens i konceptet hos JBS.

Det behagelige sweatsuit er perfekt til sommerhusturen eller de hyggelige hjemmeaftener, mens de basic toppe kan matche alle sommeroutfits.

© JBS of Denmark

Behageligt tøj gør dig mere afslappet

Det er en klar grundsten for JBS of Denmark at afhjælpe en stressende og hektisk hverdag, som mange oplever. Ifølge Stressforeningen har hele 430.000 danskere symptomer på alvorlig stress, og verdenssundhedsorganisationen WHO forudser, at stress vil blive en af de største sygdomsfaktorer allerede næste år.

Ifølge JBS er din beklædning et godt og simpelt sted at starte – for når dit tøj er behageligt at have på, slapper du bedre af.

© JBS of Denmark

Træk stikket og ha' det godt

Salgs- og marketingschef Nicolai Hartung håber, at det bliver mere populært med en afslappet tilgang: “Vi tør godt have en holdning til, at det skal være mere end ok at tage et pusterum fra den hektiske hverdag. Træk stikket ud, bare hav det godt, og giv dig selv lov til at slappe af. Det er de tanker, kollektionen understøtter.”

Dette tydeliggøres gennem et manifest, som er printet ind i kollektionens tøj. Det indeholder blandt andet en opfordring til at sige mere nej, slappe af, sænke pulsen og nyde livet.

Manifestet.

© JBS of Denmark

Priserne på de forskellige items varierer fra 100-500 kroner. Hele kollektionen kan købes i udvalgte lingeri- og tøjbutikker, samt på Jbsofdenmark.dk fra den 15. august.

Du kan også se mere fra JBS of Denmark på deres Instagram.